Workshop samenspelen

Tijd workshop: om 16.00 uur en om 17:00 uur

Om 16.30 speelt de Huismuziekgroep zelf.

In Leiden en Voorschoten spelen al jaren 3 speelgroepen van de Vereniging Huismuziek. Er wordt onder deskundige leiding gemusiceerd en in elke groep is er plaats voor nieuwe leden. We spelen alleen voor ons eigen plezier en treden zelden op. In dit festival “Kunst in de wijk” voor amateurs willen we laten zien en laten voelen hoe fijn het is om met elkaar muziek te maken. Kom gerust  meespelen om het zelf te ervaren! Op 3 september hebben we een openbare repetitie, dat betekent dat iedereen die muzikaal gezien past in de groep (blokfluitisten, strijkers, andere blazers en gitaristen) welkom zijn om mee te spelen. Mannen en vrouwen van alle leeftijden, wel met enige vaardigheid op het te bespelen instrument: bijvoorbeeld gemakkelijk kunnen spelen met enkele voortekens (kruisen of mollen). Breng behalve je instrument ook een muziekstandaard mee!
Link naar het inschrijfformulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWkhW8wKOxez5uCtnZfMFmbHzqZenAkt3H1I3_slo9R0y6xA/viewform

Als deze dag je niet uitkomt en je wilt graag samenspelen, dan kun je altijd later nog kennismaken met onze samenspeelgroepen. Het nieuwe seizoen begint op 8 september.

In “Het Gebouw” in Leiden-Noord  spelen twee blokfluitgroepen om de 14 dagen op  donderdagavond. In overleg is er ook plaats voor andere instrumenten, bijv. cello, dwarsfluit, fagot.

In de “Alettahof” in Voorschoten speelt op woensdagavond om de 14 dagen een gemengde groep met blokfluiten, dwarsfluit en fagot.

Je kunt één of twee keer vrijblijvend meespelen en aanmelden bij: denhaag@huismuziek.nl