LAF 2019

Dit jaar draait het bij het Leids Amateurkunst Festival om één persoon: Mary Servaes-Bey, beter bekend als de Zangeres Zonder Naam. In het jaar dat ze 100 zou zijn geworden, eren we haar met een bruisend weekend boordevol feestelijke culturele activiteiten!

Op zaterdag 9 en zondag 10 november barst het Leidse Volkshuis uit haar voegen tijdens onze Ode aan Mary. We gebruiken het leven, de persoon en het werk van de Zangeres Zonder Naam, die op 5 augustus 1919 in Leiden het levenslicht zag, als inspiratie om het rijke, gevarieerde aanbod van honderden gepassioneerde Leidse amateurkunstenaars te laten zien.

Koren, orkesten, theatergroepen, fotografen, kunstenaars, muzikanten et cetera interpreteren het veelzijdige repertoire van de onbetwiste Koningin van het Levenslied op geheel eigen wijze. Verwacht mooie, grappige, speelse en ontroerende concerten, exposities, voorstellingen, workshops en masterclasses en nog veel meer.

Net als bij de voorgaande edities legt de Leidse Amateur Fotografen Vereniging (LAFV) ons festival op de gevoelige plaat vast. Laat je verrassen en kom 9 en 10 november naar het Leids Amateurkunst Festival 2019! 

Volg het LAF!

Blijf op de hoogte van alle LAF updates en abonneer je op de Nieuwsbrief. En vergeet het LAF niet te volgen op Facebook en Instagram!  

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Shadow
Slider
Delen via: