All together now!

Op zondag 29 oktober, de laatste festivaldag kan het publiek van 14.00 tot 18.00 uur genieten van wederom een mooie mix van zang, dans, poëzie en theater met als hoogtepunt het samen zingen uit de Driestuiversopera onder leiding van Wim de Ru. Maar ook de kunstveiling is voor de amateurkunstenaars een spannend onderdeel van deze middag. Daarnaast zorgt de energieke 7-mansband Leo’s Drugstore voor een swingende middag.

We beginnen met stoere zeemansliederen in Vaarwel, naar zee! Een theatraal concert over de zee en haar gevaren met de kinderstemmen van Koorschool Utopa en de ruige zeemansklanken van het zeemanskoor Rumor Di Mare.

De Dada gedichten van de Stijldichter Antony Kok zijn op muziek gezet door Maarten Witkam. De Antony Kok Band is een voorstelling met Maarten Witkam, Rik van Boeckel en Pieter de Mast van Muziekcentrum Leiden Noord bestaande uit zang, declamatie, percussie, snaren en blazers.

Uiteraard mogen op dit festival de jonge talentvolle leerlingen van de Leidse Ballet & Theaterschool niet ontbreken. Zij zetten deze middag een wervelende en glamoureuze show neer.

Op geheel eigen wijze zal Theaterduo Roggeveen/Olijerhoek de kunstveiling leiden. Altijd al een kunstwerkje willen kopen voor een aantrekkelijke prijs? Dan mag je deze veiling niet missen. En wil je zelf iets laten veilen? Meld je dan aan via het formulier.

Ter afsluiting zingen we onder leiding van koordirigent Wim de Ru de mooiste stukken uit de Driestuiversopera van Bertolt Brecht en Kurt Weill. Zing mee en kom naar de repetitie op 21 oktober.

Het festival wordt afgesloten met de uitreiking van de S. Maak goudsmidlokaal-bokaal voor de meest verrassende act!

Kaartverkoop aan de tent. Kaarten incl. consumptie: € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot 14 jaar. Met een passe-partout van € 10 heb je alle dagen toegang tot het festival.