Rough and Hot

Op zaterdagavond zorgt de Blue Friends Jazzband voor een zwoele en romantische sfeer. Deze avond kunnen we genieten van melancholische voorstellingen, jeugdtheater, rauwe gitaarklanken en een heuse nachtclubact als afsluiter.

Het programma begint om 19.30 uur met Sentimental Journey door zangkoor PUIC en The Blue Friends Jazz Band.

De voorstelling Stormy Weather is een mix van toneel, beeld en muziek en gaat over het leven van soldaten aan het front en hun geliefden gezongen door a-capellakoor Close To Harmony en gespeeld door toneelvereniging TiG, Tot Ieders Genoegen.

Dada Wandeling in Leiden, Haasnoot & van Kempen met René Olsthoorn op koffer, kapstok, & koevoet is een eigentijdse mix van hees voorgedragen poëzie, theater en rauwe gitaarklanken.Neem een schilderende poppenspeler, een beeldhouwende gitarist, een percussie spelende wetenschapper en zie daar: Haasnoot & van Kempen
in samenwerking met Olsthoorn. Tijdens LAF 2017 gaan de heren op muzikaal avontuur zonder angst voor het onbekende…

Baal uit de gelijknamige voorstelling van Bertolt Brecht zoekt de ultieme vrijheid: hij vrijt, zuipt en heeft lak aan alle moraal. Baal staat voor de zoektocht van jongeren naar wie zij zijn en wat ze niet willen. Maar wat wil Baal dan wel? Ben jij Baal? Zit Baal in ons allemaal? Een eigentijdse muzikale versie van Baal door Jeugdtheaterschool Theaterplaats, Bas Janson en amateurfotograaf Fer Kaptein van het LAFV.

Show Me How To Burlesque! Laat je verleiden door de glamoureuze afsluiting van deze avond door Zangstudio The Voice met balletstudio Mirjam Ouwerkerk.

Kaartverkoop aan de tent. Kaarten incl. consumptie: € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot 14 jaar. Met een passe-partout van € 10 heb je alle dagen toegang tot het festival.