Living Memories

Zaterdagmiddag biedt een programma voor en door jong en oud. Muziek en drama wisselen elkaar af, leerlingen van het Da Vinci College lopen een modeshow en tussen de voorstellingen door speelt huisband The Looters.

Het zaterdagmiddagprogramma begint om 14.00 uur en duurt tot circa 17.30 uur. Wat kan je verwachten:

De theatervoorstelling In Wankele Harmonie is een kijkje in de geest van de personages uit het stuk In Wankel Evenwicht van Edward Albee door Theatergroep Paradox, Kamerkoor Lingua Musica en de portretten van Wam Groot. Lees hier hoe deze voorstelling tot stand is gekomen.

De leerlingen van de kunstklassen van Da Vinci College Kagerstraat maakten een een muzikale Modeshow in Stijl.

Kon Makandra een muzikale voorstelling over de gevolgen van de slavernij door het seniorenkoor Voor Elkaar samen met leerlingen van de kunstklas van het Da Vinci College. Meer over deze aangrijpende voorstelling.

De voorstelling Doesje over de derde vrouw van Theo Van Doesburg is een samenwerking tussen muziektheatergroep Make It Your Own, studenten Visual Arts en pianiste Bettekee De Kroon. De voorstelling laat het leven en de leefomgeving van Nelly van Doesburg, de derde vrouw van kunstenaar Theo van Doesburg, herleven. Terwijl Nelly zelf nog vol in het leven stond, overleed haar man, haar grote liefde. Zij was de drijvende kracht achter de faam van De Stijl, maar wat bleef na haar bijdrage aan deze kunststroming van haar eigen persoonlijkheid over?

Musica Looters, een Jazzy samenspel van het zangkoor Musica Mista met de Bigband The Looters

Kaartverkoop aan de tent. Kaarten incl. consumptie: € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot 14 jaar. Met een passe-partout van € 10 heb je alle dagen toegang tot het festival.