Nieuws

Dinsdagavond 27 juni: 5e speeddate en inspiratieavond plus mini workshop met Tommie Freke

Om elkaar te ontmoeten en te (blijven) inspireren, organiseren we onder leiding van festivalregisseur Natasha Schulte op dinsdag 27 juni een bijeenkomst op de locatie waar in oktober de Spiegeltent wordt opgebouwd en het LAF gaat plaatsvinden: de Lammermarkt. Lees verder

Handjes gezocht
Een groot opgezet festival zoals LAF2017 kan alleen bestaan met de hulp van een grote groep vrijwilligers. Mensen die zowel voor, als ook achter de schermen helpen om het festival tot een succes te maken. Denk daarbij aan het begeleiden van de groepen die gaan optreden, het helpen bouwen aan de tent, het opzetten van marktkraampjes voor de informatiemarkt of misschien ben jij wel die gedreven veilingmeester die we zoeken?!

Veel of weinig tijd? Alle hulp is welkom. Zowel tijdens de huidige voorbereidingsperiode als in de weken vlak voor het festival, alle hulp is welkom. Stuur ons een e-mail en zegt het voort, want vele handen maken licht werk.

Mis niets van de voorbereidingen voor het Festival en meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Leiden viert in 2017 dat Theo van Doesburg in 1917 alhier het tijdschrift De Stijl oprichtte. Het festivalthema Onze Leidse Stijl sluit hierop aan. De opzet van het festival is dat amateurs van verschillende kunstdisciplines optreden met hun eigen stijl, maar wel samen met een andere kunstvorm. Laat u en uw vereniging inspireren en ga samenwerking aan om met andere amateurgezelschappen tot onverwachte combinaties te komen: fanfare & mime, zang & film/video, schilderkunst & toneel, operette & mode, dans & fotografie: kom naar de speeddate en vind je culturele partner!

Toegang gratis, aanmelden verplicht: inschrijfformulier

Bekijk ter inspiratie ook het moodboard over De Stijl en andere stromingen uit het Interbellum