Workshop Body Percussion

KaBoom, snap, clap!

Body percussion; het lichaam als instrument!

Twee leden van Percossa nemen je mee op ontdekkingsreis langs de geluiden van het lichaam.

Juba, Hambone, Gumboot dancing, het passeert allemaal de revue. Percossa nodigt je uit om samen geheimen te ontdekken en gevaren te trotseren van ritme en beweging.

  • Duur van de workshop: circa 60 min.
  • Maximum aantal deelnemers: 30
  • Comfortabele kleding en schoenen zonder hak zijn aan te raden.
Glenn-Liebaut Glenn Liebaut
Het muziektheater is Glenn niet onbekend. Naast zijn eerste slagwerklessen kreeg hij theaterlessen op jonge leeftijd. Glenn breidde zijn opleiding klassiek slagwerk in Amsterdam actief uit met tal van workshops in Japans en Afrikaans slagwerk met onder andere een excursie naar Senegal. Deze mix van invloeden heeft hij veelvuldig mogen uitvoeren met verschillende groepen op diverse podia wereldwijd. (Wereld)muziek, ritme, theater, passie; Percossa!
Het was slechts een kwestie van timing.
Romeo-Cimarosti Romeo Cimarosti
Romeo combineert slagwerk met zoveel mogelijk verschillende muziekstijlen. Afrikaans, Jazz, Fusion rock, Latin, Turkse muziek… In de laatste jaren speelde hij in verschillende bands en ensembles als drummer en percussionist. Hij is verliefd geworden op geluid, of het nu van een instrument afkomstig is of niet. Een sprong, een beweging, van magisch zacht tot extreme explosies, alles is muziek. Na zijn studie in het Conservatorium van Rotterdam (Codarts) kon het feest beginnen.
“I’m here to break all boundaries, crossing the line!”

Deze workshop vindt plaats op 30 mei om 16 uur in de Breezaal. Eventuele laatste plekken zijn ter plaatse beschikbaar. Inschrijven is niet meer mogelijk.