Inspirerend programma van en voor amateurkunstenaars

Van 27 tot en met 29 oktober 2017 vindt in een nostalgische Spiegeltent op het evenementenplein Lammermarkt het Leids Amateurkunst Festival (LAF) plaats. Het gevarieerde programma bestaat uit ruim twintig korte presentaties van zo’n vijfhonderd amateurkunstenaars uit de Leidse regio. Zelden komen de talenten van jong en oud zo mooi voor het voetlicht als tijdens het LAF. De sfeer in de tent is ongedwongen, de bar is open en iedere dag brengt de huisband het publiek in een andere stemming; want dankzij de vele muziekstromingen uit de tijd van De Stijl, ontstaat wisselend een melancholische, speelse, broeierige of zelfs sexy sfeer. Kaarten worden aan de tent verkocht. Wil je zeker weten dat je een plek hebt om je favoriete optreden te zien, kom dan op tijd!