Spiegeltent

Zoals het er nu naar uitziet, hebben we een unieke Spiegeltent als hoofdpodium van het festival. Cirkelvormige Spiegeltenten als rondreizende dansgelegenheden waren in de eerste helft van de vorige eeuw zeer populair. In het midden van de tent ligt een ronde dansvloer met daaromheen bankjes rond tafeltjes. De tent is voorzien van een bar en een podium voor het dansorkest. In de afwerking zijn veel spiegels gebruikt die het geheel een feestelijk karakter geven.

Onze spiegeltent wordt opgebouwd op maandag 23 oktober en na het festival op maandag 30 oktober weer afgebouwd. Vanaf dinsdag 24 tot met zondagochtend 29 oktober kan er in de tent worden gerepeteerd. Verder zullen de nodige voorzieningen voor licht, geluid, projectie en akoestiek worden aangebracht.

Om het gebruik van de tent in goede banen te leiden, is een Commissie Spiegeltent in de maak. Tot nu toe bestaat deze uit drie personen. Het streven is de groep uit te breiden naar vijf personen. Belangstelling? Laat het weten via info@leidsamateurkunstfestival.nl