Al meer dan 30 aanmeldingen voor LAF2017

Ruim dertig kunstgezelschappen uit Leiden en de Leidse regio hebben zich al aangemeld voor het tweejaarlijks Amateurkunstfestival (LAF) dat van 26 tot en met 29 oktober 2017 in Leiden plaatsvindt. Hierin zijn vele kunstdisciplines vertegenwoordigd, al zoeken we nog strijkers, blazers, beeldend kunstenaars en scholieren voor een top-programmering. Ben jij een van hen? Meld je aan via het aanmeldformulier.

Om het thema Onze Leidse Stijl optimaal tot zijn recht te laten komen, worden deelnemers uitgedaagd om samen te werken met andere gezelschappen en onverwachte voorstellingen in een geheel Nieuwe Stijl te maken. Naast voorstellingen biedt het festival ook een jongerenprogrammering, een parade en een tentoonstelling met veiling. 

Kunstzinnige huwelijken
Onder leiding van de programmaraad zijn deelnemers van verschillende disciplines aan elkaar gekoppeld om elkaar te versterken en zich door elkaar te laten inspireren. Denk daarbij aan zang met toneel, muziek met mode, zang met ballet, theater met beeldende kunst, zang met circusacts en aan muziek met fotografie en film. Professioneel festival-regisseur Natasha Schulte heeft de komende weken de taak om de nieuwbakken partners te begeleiden in hun kunstzinnige huwelijk zodat in oktober duidelijk is dat de Leidse amateurkunst net zo boeiend is als professionele kunst.

Oproep vrijwilligers
Iedereen die wel hart heeft voor de (amateur)kunst maar geen behoefte om zelf in de spotlights te staan, kan zich aanmelden als festivalvrijwilliger. Je kunt ons bereiken via info@leidsamateurkunstfestival.nl, maar ook via Facebook en Twitter.