Thema LAF2017: Onze Leidse Stijl

In het najaar van 2017 kunnen amateurs van alle kunstvormen tijdens het tweejaarlijks Leids Amateurkunst Festival (LAF) zich presenteren aan een groot publiek.

Leiden viert in 2017 dat Theo van Doesburg in 1917 het tijdschrift De Stijl oprichtte. Het festivalthema Onze Leidse Stijl sluit hierop aan. De opzet is dat amateurs van verschillende kunstdisciplines presentaties geven in hun eigen stijl, maar wel samen met een andere kunstvorm.
Afbeeldingsresultaat voor van doesburg leiden
Met deze unieke samenwerkingen verwachten we het publiek te kunnen trakteren op onverwachte combinaties. Denk aan: fanfare & mime, zang & film, schilderkunst & toneel, operette & mode, dans & fotografie… enz enz.

Inspiratieavond & speeddate
Om je te laten inspireren organiseren we een inspiratieavond met speeddate op donderdag 27 oktober aanstaande om 19.30 uur in Het Volkshuis. 

Meld je met je amateurgezelschap of je schilder/tekenklas nu aan voor deelname aan LAF 2017. Deelname is kosteloos; alleen voor de masterclasses en workshops wordt een bijdrage gevraagd. Zie ons inschrijfformulier.